Urządzenia i Akcesoria
Duszone warzywa
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 10 min
2 porcje
Składniki
-
1 ząbek czosnku
-
10 g oliwy z oliwek
-
150 g kapusty pak choi pokrojonej w paski (patrz wskazówka) lub innego zielonego warzywa
-
1 - 2 szczypty soli
-
1 szczypta pieprzu czarnego, mielonego
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porcję
Sód
159.6 mg
Białko
1.3 g
Kalorie
235.8 kJ /
56.4 kcal
Tłuszcz
5.1 g
Błonnik
0.8 g
Tłuszcz nasycony
0.8 g
Węglowodany
2.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
KULINARNE ABC
203 Przepisy
Polska
Polska
Może spodoba Ci się również...
Rumienienie papryki z cebulą
25 min
Rumienienie szparagów
20 min
Rumienienie papryki
20 min
Sos pomarańczowy curry
5 min
Siekanie cebuli
5 min
Purée warzywne
45 min
Piana z białek
5 min
Rumienienie 200 g pora
20 min
Mocne rumienienie 250 g cebuli szalotki
25 min
Delikatne rumienienie 350 g cebuli szalotki
25 min
Szpinak z sezamem i sosem sojowym
25 min
Tagliatelle z marchewki i cukinii
35 min