Wersje kompatybilne
Saltimbocca met groenten en risotto Milanese
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Saltimbocca en groenten
- 4 stukken kalfsvlees, pezenvrij, zonder bot (elk 110-125 g)
- zout, naar eigen smaak
- gemalen zwarte peper, naar eigen smaak
- 8 verse salieblaadjes
- 8 sneetjes Parma ham (± 100 g)
- 500 g water
- 100 g wortelen, in hapklare stukken
- 150 g peterseliewortel, in hapklare stukken
- 150 g pastinaak, in hapklare stukken
Risotto en afronding saltimbocca
- 60 g Parmezaanse kaas, in stukjes gesneden (3 cm)
- 80 g sjalotten, in tweeën gesneden
- 2 teentjes knoflook
- 50 g extra vergine olijfolie
- 250 g risottorijst (bijv. Carnaroli, Arborio), 14-15 minuten kooktijd
- 80 g witte wijn, droog
- 1 pak saffraan (0,1 g)
- 100 g bevroren doperwten
- 500 g kippenbouillon
- ½ - 1 tl zout, naar smaak
- olie, om te frituren
- 50 g mascarpone
- Wartości odżywcze
- na 1 portie
- Kalorie
- 3184.6 kJ / 761.2 kcal
- Białko
- 46 g
- Węglowodany
- 75.8 g
- Tłuszcz
- 28.2 g
- Tłuszcz nasycony
- 9.2 g
- Błonnik
- 6.5 g
- Sód
- 1666 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Pikante kikkererwten en linzen broodbeleg
Brak ocen
Lamscurry
1 godz.
Mexicaanse tostadas met gehakt
1h 10 min
Azteca taart
1 godz.
Zijden tofu cheesecake
Brak ocen
İzmir Köfte - Gehaktballetjes uit Izmir
1h 5min
Tas Kebap - Lamsgoulash met paprika
1h 10 min
Beef Wellington
10 godz. 10 min
Pavlova-toren met gemengde bessen
Brak ocen
Kalkoenburgers
Brak ocen
Soep van groene asperges met kruidige pijnboompitten
1h 10 min
Mexicaanse dip in laagjes
25 min