Urządzenia i Akcesoria
Coffee and cocoa toasted cereal
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 50 min
10 portions
Składniki
-
cinnamon quill1
-
almonds100 g
-
Brazil nuts80 g
-
dried figs cut into halves100 g
-
orange zest only, no white pith1
-
cocoa powder30 g
-
rolled oats250 g
-
ground cardamom½ tsp
-
brewed espresso coffee80 g
-
quinoa flakes70 g
-
pepita seeds70 g
-
millet20 g
-
chia seeds20 g
-
sultanas50 g
-
dried cranberries60 g
-
goji berries50 g
-
shredded coconut60 g
-
natural vanilla extract1 - 2 tsp
-
pure maple syrup130 g
-
macadamia oil40 g
-
carob pieces30 - 50 g
-
milk of choice to serve
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
49 mg
Białko
12.7 g
Kalorie
2120.8 kJ /
504.9 kcal
Tłuszcz
28.2 g
Błonnik
10.8 g
Tłuszcz nasycony
8.7 g
Węglowodany
47.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Cranberry and coconut toasted cereal
50 min
Sliders with walnut or sweet potato patties
2 godz. 15 min
Vegetarian sausage rolls
40 min
Sticky Sriracha tofu bowl
45 min
Corn and coriander fritters with avocado tahini
1 godz. 15 min
Buckwheat and mushroom quiche
29 godz. 20 min
Breakfast bars
40 min
Nut and seed butter
10 min
Vegan walnut and black bean burger
4 godz. 40 min
Chocolate energy bars
1 godz.
Wholefood pancakes with vanilla and cinnamon poached apples
1 godz. 25 min
Miso coleslaw
20 min