Urządzenia i Akcesoria
Amaranth Crispbread
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 15 min
20 pieces
Składniki
-
amaranth grains200 g
-
polenta50 g
-
sparkling mineral water250 g
-
fine sea salt1 pinch
-
sea salt flakes (opcjonalnie) for sprinkling
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 piece
Sód
14.1 mg
Białko
1.4 g
Kalorie
165.7 kJ /
39.6 kcal
Tłuszcz
0.8 g
Błonnik
0.7 g
Tłuszcz nasycony
0.2 g
Węglowodany
6.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Gluten Free Cheese Choux
1 godz.
Nut Bread
1 godz. 20 min
Focaccia with Roasted Grapes and Taleggio
2 godz.
Carrot and Chickpea Spread
15 min
Buckwheat Crispbread
1 godz. 30 min
Carrot Muffins with Vegan Cream Cheese Icing
40 min
Carrot Oat Energy Balls
50 min
Lentil Burgers with Beetroot Rolls and Vegan Mayonnaise
4 godz. 20 min
Gluten-Free Focaccia Bread
1 godz.
Seed and Nut Bread
1 godz. 30 min
Sweet or Savoury Buckwheat Pancakes
35 min
Gluten-free Artisan Bread
2 godz. 30 min