Urządzenia i Akcesoria
Amaranth Crispbread
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 15 min
20 pieces
Składniki
-
amaranth grains200 g
-
polenta50 g
-
sparkling mineral water250 g
-
fine sea salt1 pinch
-
sea salt flakes (opcjonalnie) for sprinkling
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 piece
Sód
14.1 mg
Białko
1.4 g
Kalorie
165.7 kJ /
39.6 kcal
Tłuszcz
0.8 g
Błonnik
0.7 g
Tłuszcz nasycony
0.2 g
Węglowodany
6.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Almond Milk
6 godz. 10 min
Sweet and Savoury Amaranth Salad with Cumin Roasted Veg, Pomegranate and Hazelnut
1 godz.
Turmeric and Coconut Bites
45 min
Raw Beetroot Soup
5 min
Vegan Mango and Coconut Panna Cotta with Oat Crumble
2 godz. 40 min
Root Vegetable Röstis (TM5)
50 min
Gluten-free Shortcrust Pastry
35 min
Five Grain Porridge with Cardamom and Cinnamon Drizzle
30 min
Nut and Seed Butter
10 min
Vegan Mayonnaise
15 min
Buckwheat, Almond and Seed Bread
2 godz.
Roasted Parsnip and Chestnut Pâté
2 godz. 45 min