Urządzenia i Akcesoria
Leek and Potato Soup With Soya or Beef Mince
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 50 min
4 portions
Składniki
-
garlic cloves2
-
onions quartered80 g
-
olive oil80 g
-
leeks white part only, sliced (1 cm)400 g
-
potatoes peeled, cut in pieces (2-3 cm)500 g
-
water900 g
-
2 vegetable stock cubes (for 0.5 l each), crumbledvegetable stock paste2 heaped tsp
-
ground nutmeg to taste¼ - ½ tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
soya mince200 g
-
sweet paprika2 tsp
-
ground cayenne pepper2 pinch
-
beef mince broken in pieces200 g
-
soy cream plus extra for drizzling150 g
-
fresh parsley leaves only, roughly chopped, for garnishing½ bunch
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
105.4 mg
Białko
38.4 g
Kalorie
2859.5 kJ /
683.4 kcal
Tłuszcz
33.2 g
Błonnik
14.2 g
Tłuszcz nasycony
5.6 g
Węglowodany
56.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Creamy Asparagus, Potato and Leek Soup
30 min
Creamy Pepper Soup
20 min
Creamy pea soup
40 min
Seafood Soup with Gluten-free Bread
3 godz. 30 min
Spiced Moroccan Lentil Soup
35 min
Rice Pudding
55 min
Creamy pea soup
40 min
Tuscan Bean Soup
50 min
Snow Cocktail
15 min
Pumpkin Risotto
45 min
Pea Soup
30 min
Broccoli Cream Soup with Croutons
1 godz.