Urządzenia i Akcesoria
Leek and Potato Soup With Soya or Beef Mince
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 50 min
4 portions
Składniki
-
garlic cloves2
-
onions quartered80 g
-
olive oil80 g
-
leeks white part only, sliced (1 cm)400 g
-
potatoes peeled, cut in pieces (2-3 cm)500 g
-
water900 g
-
2 vegetable stock cubes (for 0.5 l each), crumbledvegetable stock paste2 heaped tsp
-
ground nutmeg to taste¼ - ½ tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
soya mince200 g
-
sweet paprika2 tsp
-
ground cayenne pepper2 pinch
-
beef mince broken in pieces200 g
-
soy cream plus extra for drizzling150 g
-
fresh parsley leaves only, roughly chopped, for garnishing½ bunch
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
105.4 mg
Białko
38.4 g
Kalorie
2859.5 kJ /
683.4 kcal
Tłuszcz
33.2 g
Błonnik
14.2 g
Tłuszcz nasycony
5.6 g
Węglowodany
56.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Spring Garden Minestrone Soup
50 min
French Herb Cream Cheese
48 godz.
Middle Eastern Brunch
1 godz. 20 min
Leek and Potato Soup
1 godz.
Gnocchi in Tomato Mascarpone Sauce, Broccoli Salad and Fruit Sorbet
30 min
Bread and Tomato Soup, Rolled Spinach Omelette and Steamed Ratatouille Vegetables
1 godz. 5 min
Quenelles with Watercress Sauce
2 godz. 45 min
Danish Split Pea Soup
1 godz.
Potato Soup with Parsley Pesto
30 min
Blackberry and Raspberry Vodka Tonic
10 min
Red Lentil Soup
40 min
Italian Bean Soup - Pasta e fagioli
40 min