Urządzenia i Akcesoria
Gluten Free Savoury Pancakes with Seafood
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 1 godz.
6 portions
Składniki
Pancake Batter
-
large eggs3
-
fine sea salt1 tsp
-
milk300 g
-
rice flour150 g
-
butter plus extra for frying60 g
Filling
-
garlic cloves3
-
shallots halved80 g
-
fresh parsley leaves plus extra for serving20 g
-
salted butter plus extra for serving40 g
-
frozen mixed seafood500 g
-
crème fraîche30 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
17.2 g
Kalorie
1469 kJ /
353 kcal
Tłuszcz
20.2 g
Węglowodany
25.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Pear and Blue Cheese Salad with Hazelnuts (TM5)
15 min
Gluten-free Sponge Cake
1 godz. 10 min
Gluten-free Christmas Cake
732 godz. 30 min
Gluten-free Chocolate Brownies
1 godz.
Peruvian Ceviche
1 godz. 15 min
Bircher Muesli
8 godz. 10 min
Sicilian Iced Coffee
4 godz. 10 min
Polenta Cake
1 godz.
Detoxifying Thai Soup
25 min
Gluten Free Bread
1 godz. 40 min
Springtime Risotto
55 min
Sugar Free Banana Bread
1 godz. 15 min