Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 8 oz yellow onions, cut into pieces
- 1 garlic clove
- 4 oz carrot, cut into pieces
- 4 oz celery, cut into pieces
- ½ bunch fresh parsley, leaves and tender stems
- 2 sprigs fresh rosemary, leaves only
- 5 - 8 sprigs fresh thyme, leaves only
- 2 - 3 dried porcini mushrooms, in pieces
- 4 oz salt
- Wartości odżywcze
- na 1 jar
- Kalorie
- 766 kJ / 183 kcal
- Białko
- 6 g
- Węglowodany
- 42 g
- Tłuszcz
- 1 g
- Tłuszcz nasycony
- 0 g
- Błonnik
- 9 g
- Sód
- 44158 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Sautéing 7 oz Leeks
Brak ocen
Wafu dressing
20 min
Blueberry Jam
45min
Dairy Free Tzatziki
15min
Non Stick Paste
5 min
Nyonya Spice Paste
15min
Browning 12.5 oz Shallots
25 min
Sautéing 8.5 oz Shallots
20 min
Mixed Mushroom Sauté
30min
Browning 8.5 oz Shallots
25 min
Caramelizing 7 oz Onions
40min
Homemade chicken stock powder
1h 35 min