Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 3 oz shallots, sliced
- 2 oz white button mushrooms, sliced
- 2 garlic cloves
- 2 anchovies, preserved in olive oil, drained
- 2 oz dark brown sugar
- 1 ½ oz golden raisins
- 2 tbsp fresh tarragon leaves
- 4 oz ketchup
- 2 oz water
- 1 oz Dijon mustard
- 1 oz yellow mustard
- 1 oz balsamic vinegar
- 1 oz apple cider vinegar
- 2 oz orange juice
- 4 oz Worcestershire sauce
- 1 ½ tsp celery seeds
- 1 ½ tsp salt
- ½ tsp freshly ground black pepper
- ¼ tsp ground cloves
- ¼ tsp ground cinnamon
- ¼ tsp ground cayenne pepper
- Wartości odżywcze
- na 1 Total recipe
- Kalorie
- 2916 kJ / 697 kcal
- Białko
- 3 g
- Węglowodany
- 165 g
- Tłuszcz
- 3 g
- Tłuszcz nasycony
- 0 g
- Błonnik
- 3 g
- Sód
- 5602 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Crispy Garlic Slices and Garlic Oil
20 Min
Sous-Vide Citrus Chicken Wings with Potatoes
5 Std. 45 Min
Sous vide chicken ballotine with red capsicum sauce (TM6)
2 Std. 5 Min
Sautéing 8.5 oz Shallots
20 Min
Piri Piri Chicken with Chopped Vegetable Salad
7h 20 min.
Coconut Cream Pie
4h 50min
Sate Lilit (Minced Beef Satay)
25 dk
Caesar Salad
30min
Cream Puff Pastry (Choux Pastry)
2h
Cream Puffs (Profiteroles) with Vanilla Ice Cream and Chocolate Sauce
2h 15min
Moroccan Lamb with Preserved Lemon Couscous
4h
Poached Eggs
25 dk