Urządzenia i Akcesoria
Steak Sauce
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 30 min
24 OZ
Składniki
-
shallots sliced3 oz
-
white button mushrooms sliced2 oz
-
garlic cloves2
-
anchovies, preserved in olive oil drained2
-
dark brown sugar2 oz
-
golden raisins1 ½ oz
-
fresh tarragon leaves2 tbsp
-
ketchup4 oz
-
water2 oz
-
Dijon mustard1 oz
-
yellow mustard1 oz
-
balsamic vinegar1 oz
-
apple cider vinegar1 oz
-
orange juice2 oz
-
Worcestershire sauce4 oz
-
celery seeds1 ½ tsp
-
salt1 ½ tsp
-
freshly ground black pepper½ tsp
-
ground cloves¼ tsp
-
ground cinnamon¼ tsp
-
ground cayenne pepper¼ tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 OZ
Sód
233.4 mg
Białko
0.1 g
Kalorie
121.5 kJ /
29 kcal
Tłuszcz
0.1 g
Błonnik
0.1 g
Tłuszcz nasycony
0 g
Węglowodany
6.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Homemade Malted Milk Powders
5 min
Orange Roast Chicken with Bacon Stuffing
2 godz. 5 min
Beef cheeks with vanilla carrot purée and thyme glazed carrots
7 godz. 25 min
Sous vide asparagus with poached eggs (TM5)
1 godz. 5 min
Chocolate Bourbon Caramel Sauce
40 min
Sous-vide Salmon with Creamy Avocado
1 godz.
Rare beef steak with herb garlic butter
2 godz. 15 min
Sous-Vide Salmon with Lemon and Herbs
1 godz. 40 min
Steamed Seafood Tower
40 min
Egg Drop Soup
45 min
Apple Lime Vinaigrette
5 min
Southwest Creamed Corn
25 min