Indian Chicken Curry
TM6 TM5

Indian Chicken Curry

3.8 (20 ocen)

Składniki

  • 1 - 2 dried red chilies
  • 1 oz coriander seeds
  • ½ oz cumin seeds
  • 1 tsp ground turmeric
  • 1 cinnamon stick
  • 6 whole cloves
  • 6 black peppercorns
  • 1 tsp Kashmiri chili powder (see Tip) (opcjonalnie)
  • 8 green cardamom pods
  • 10 - 15 curry leaves (opcjonalnie)
  • 4 garlic cloves
  • 2 in. fresh ginger, peeled
  • 1 red onion, quartered
  • 2 oz oil
    lub 2 oz ghee
  • 30 - 40 oz chicken thighs, skin on and bone in
  • 14 oz canned diced tomatoes (approx. 1 can)
  • 1 heaping tsp fine sea salt
  • 3 oz coconut milk
  • ½ - 1 oz chopped fresh cilantro

Steamed Rice

  • 13 oz basmati rice
  • 35 oz water

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
3226.6 kJ / 771.2 kcal
Białko
34.9 g
Węglowodany
64.2 g
Tłuszcz
41.6 g
Tłuszcz nasycony
10.3 g
Błonnik
6.5 g
Sód
683.2 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy