Urządzenia i Akcesoria
Indian Chicken Curry
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 45 min
6 portions
Składniki
-
dried red chilies1 - 2
-
coriander seeds1 oz
-
cumin seeds½ oz
-
ground turmeric1 tsp
-
cinnamon stick1
-
whole cloves6
-
black peppercorns6
-
Kashmiri chili powder (opcjonalnie) (see Tip)1 tsp
-
green cardamom pods8
-
curry leaves (opcjonalnie)10 - 15
-
garlic cloves4
-
fresh ginger peeled2 in.
-
red onion quartered1
-
2 oz gheeoil2 oz
-
chicken thighs, skin on and bone in30 - 40 oz
-
canned diced tomatoes (approx. 1 can)14 oz
-
fine sea salt1 heaping tsp
-
coconut milk3 oz
-
chopped fresh cilantro½ - 1 oz
Steamed Rice
-
basmati rice13 oz
-
water35 oz
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
683.2 mg
Białko
34.9 g
Kalorie
3226.6 kJ /
771.2 kcal
Tłuszcz
41.6 g
Błonnik
6.5 g
Tłuszcz nasycony
10.3 g
Węglowodany
64.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Chicken korma
45 min
Chicken 65 and green chutney
1 godz. 5 min
Amritsari dal
26 godz.
Chicken Garam Masala
50 min
Curry Shepherd's Pie
1 godz. 45 min
Coconut Curry Chicken with Veggie Rice
1 godz.
Butter Chicken
4 godz. 5 min
Thai Green Curry Paste
15 min
Tamarind chutney
5 min
Aloo tikki
55 min
Easy Satay Chicken
1 godz.
Fragrant Chicken Curry
1 godz.