Urządzenia i Akcesoria
Indian Chicken Curry
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 45 min
6 portions
Składniki
-
dried red chilies1 - 2
-
coriander seeds1 oz
-
cumin seeds½ oz
-
ground turmeric1 tsp
-
cinnamon stick1
-
whole cloves6
-
black peppercorns6
-
Kashmiri chili powder (opcjonalnie) (see Tip)1 tsp
-
green cardamom pods8
-
curry leaves (opcjonalnie)10 - 15
-
garlic cloves4
-
fresh ginger peeled2 in.
-
red onion quartered1
-
2 oz gheeoil2 oz
-
chicken thighs, skin on and bone in30 - 40 oz
-
canned diced tomatoes (approx. 1 can)14 oz
-
fine sea salt1 heaping tsp
-
coconut milk3 oz
-
chopped fresh cilantro½ - 1 oz
Steamed Rice
-
basmati rice13 oz
-
water35 oz
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
683.2 mg
Białko
34.9 g
Kalorie
3226.6 kJ /
771.2 kcal
Tłuszcz
41.6 g
Błonnik
6.5 g
Tłuszcz nasycony
10.3 g
Węglowodany
64.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Fragrant Chicken Curry
1 godz.
Chicken Garam Masala
50 min
Summer Bolognese Bowl
45 min
Butter Chicken
4 godz. 5 min
Lemon rasam
40 min
Curried chicken rasam
50 min
Chicken tikka masala
1 godz. 10 min
Sambhar
1 godz. 5 min
Sambhar (Vegetable Dhall)
50 min
Thai Coconut Lemongrass Chicken Soup
50 min
Biryani
1 godz. 25 min
Chicken Jalfrezi
1 godz.