Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Blanched Vegetables and Vermicelli
- 1500 g water
- 100 g mung bean sprouts
-
85
g rice vermicelli
lub 85 g cellophane noodles (glass noodles) - 100 g cabbage, cut in thin slices
Turmeric Chicken Soup
- 100 g Indonesian yellow spice paste, room temperature
- 1 free-range chicken (approx. 600 g), whole, feet and neck removed, cut into 8 pieces (see tips)
- 5 fresh kaffir lime leaves
- 3 fresh salam leaves
- 1 ½ tsp salt, adjust to taste
- 1 tsp chicken stock powder
- ¼ tsp ground white pepper
- 5 hard-boiled eggs, peeled, cut in halves
- 2 lime, cut in wedges
- 1 sprig Chinese celery, chopped, to garnish
- crispy fried shallots, to garnish
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 3225 kJ / 771 kcal
- Białko
- 41 g
- Węglowodany
- 55 g
- Tłuszcz
- 49 g
- Tłuszcz nasycony
- 16 g
- Błonnik
- 3 g
- Sód
- 1104 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Teriyaki chicken thighs
2h 10min
Stir Fried Prawns with Soy Sauce
35min
Hash Brown Potato Cake
Brak ocen
Marinated lobster tail with bread salad and avocado soup (Tetsuya Wakuda)
30 Min
Flank steak with horseradish cream sauce (MEATER+®)
4h 20min
Beef Stroganoff
1 Std.
Empanada pastry
45min
Lime sherbet
4 Std. 15 Min
Ginger chicken and crunchy noodle salad
30 Min
Steamed rice balls with spicy lime dipping sauce
1 Std. 10 Min
Spooktacular Snow Cones
10 Min
Chai latte parfait
29h 5min