Urządzenia i Akcesoria
Lievito madre con farina di segale
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 96 godz. 20 min
550 g
Składniki
-
100 g di chicchi di segale
-
150 g di farina di segale
-
300 g di acqua (circa 35°C)
-
5000 g di acqua
-
150 g di succo di limone
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 100 g
Białko
4 g
Kalorie
587 kJ /
158 kcal
Tłuszcz
1 g
Błonnik
5 g
Węglowodany
29 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Menù: Zuppa di tortellini; composta di frutta (Bimby Friend)
Brak ocen
Rotolini di farro
30 godz.
Lievito madre disidratato
24 godz. 10 min
Carote fermentate
84 godz. 30 min
Ceci stufati con verdure (Bimby Friend)
50 min
Pasta sfoglia
3 godz. 40 min
Pane semintegrale a lievitazione naturale
15 godz. 30 min
Panini al cumino
16 godz. 30 min
Pane rustico
2 godz.
Pagnotte integrali con lievito madre
4 godz.
Pasta fresca integrale all'uovo
1 godz. 40 min
Pane contadino
19 godz.