Urządzenia i Akcesoria
Monte bianco
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 5 min
12 porzioni
Składniki
-
500 g di panna (30-40% di grassi)
-
200 g di castagne, pelate, cotte sbucciate
-
500 g di latte intero
-
400 g di confettura di marroni
-
30 - 50 g di rum (opcjonalnie)
-
20 g di cacao amaro in polvere
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 porzione
Białko
4 g
Kalorie
1234 kJ /
295 kcal
Tłuszcz
17.1 g
Węglowodany
33.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Blue Hawaii
10 min
Gelatina di lamponi e limoni
Brak ocen
Zabaione
15 min
Monte bianco
1 godz.
Frozen yogurt arachidi e miele
10 godz. 20 min
Meringhe affogate
40 min
Budino alle pere e fragole
Brak ocen
Spezzatino di agnello
1 godz. 45 min
Burro
40 min
Zabaione allo spumante
15 min
Zabaione
15 min
Crème caramel (TM6)
4 godz.