Pasta sfoglia veloce

Pasta sfoglia veloce

4.0 1 ocena
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 2 godz.
490 g

Składniki

  • 200 g di burro, non salato a pezzetti (1-2 cm), congelato
  • 200 g di farina di grano + q.b. per spianare
  • 90 g di acqua fredda
  • ½ cucchiaino di sale

Poziom trudności

średni


Wartości odżywcze na 100 g

Białko 5 g
Kalorie 1898 kJ / 454 kcal
Tłuszcz 34 g
Błonnik 1.2 g
Węglowodany 31 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...