Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 150 g di farina
- 75 g di burro a pezzi
- ½ cucchiaino di sale
- 50 g di acqua
- Wartości odżywcze
- na 1 ricetta completa
- Kalorie
- 4511 kJ / 1078 kcal
- Białko
- 16 g
- Węglowodany
- 109 g
- Tłuszcz
- 64 g
- Błonnik
- 4.1 g
Alternatywne przepisy
Purè di patate
45 min
Pasta frolla
1 godz. 50 min
Maionese
5min
Crema pasticcera
15 min
Pasta al vino
5min
Treccia di pan brioche ripiena
2 godz. 20 min
Gnocchi di patate
1 godz. 30 min
Polpettone di carne ai funghi
1 godz. 30 min
Besciamella
15 min
Pasta brisée
10 min
Pasta frolla
2hod. 5min
Impasto per pizza
1 godz.