Zucchini bread noix de pécan et chocolat

Zucchini bread noix de pécan et chocolat

4.7 66 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 20 min
6 parts

Składniki

  • de farine de blé
    135 g
  • de bicarbonate de sodium
    ½ c. à café
  • de levure chimique
    ½ c. à café
  • de sel
    ½ c. à café
  • de cannelle en poudre
    1 c. à café
  • de courgette en morceaux
    150 g
  • de chocolat noir en morceaux
    175 g
  • de noix de pécan et 1 poignée pour la finition
    60 g
  • œuf
    1
  • d'huile de tournesol
    120 g
  • de sucre roux moelleux, type vergeoise
    100 g
  • de sucre en poudre
    100 g
  • de yaourt à la grecque
    125 g
  • d'extrait de vanille
    1 c. à café
  • beurre pour le moule

Wartości odżywcze na 1 part

Kalorie 585 kcal / 2449 kJ
Białko 7 g
Tłuszcz 33 g
Węglowodany 63 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...