Pumpkin banana bread

Pumpkin banana bread

4.7 121 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 25 min
10 parts

Składniki

  • 220 g de courge butternut détaillée en cubes
  • 400 g d'eau
  • 70 g de beurre doux
  • 130 - 150 g de sucre roux (voir "Conseil(s)")
  • 2 œufs
  • 220 g de bananes (2 bananes env.)
  • 300 g de farine de blé
  • 1 c. à café de levure chimique (½ sachet)
  • ½ c. à café de bicarbonate de sodium
  • 1 c. à café d'épices à pain d'épices
  • 60 g de cerneaux de noix concassés
  • 50 g de graines de courge

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 part

Sód 116 mg
Białko 7.1 g
Kalorie 1355.8 kJ / 323.8 kcal
Tłuszcz 13.6 g
Błonnik 2.5 g
Tłuszcz nasycony 5.1 g
Węglowodany 41.2 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...