Cake à la betterave et aux fruits secs

Cake à la betterave et aux fruits secs

4.3 8 ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 35 min
8 parts

Składniki

  • de fruits à coque variés (amandes, noisettes, noix de pécan)
    125 g
  • de sucre de canne
    100 g
  • œufs battus
    3
  • d'huile de noix
    30 g
  • de farine de blé
    200 g
  • de levure chimique (1 sachet)
    2 c. à café
  • de betterave cuite râpée, et quelques lamelles pour la finition
    300 g
  • de beurre demi-sel mou
    50 g
  • de sucre glace
    50 g
  • le zeste d'un citron jaune
  • de fromage à tartiner
    150 g
  • noix de pécan pour la finition
    quelques

Wartości odżywcze na 1 part

Kalorie 428 kcal / 1790 kJ
Białko 11 g
Tłuszcz 25 g
Węglowodany 40 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...