Urządzenia i Akcesoria
Bombette di Carnevale ripiene
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 1 godz.
30 pezzi
Składniki
Impasto
-
250 g di acqua
-
1 pizzico di sale
-
30 g di zucchero
-
80 g di burro a tocchetti
-
150 g di farina tipo 00
-
3 uova
-
olio per frittura q.b.
Crema
-
500 g di latte intero
-
5 tuorli
-
100 g di zucchero
-
50 g di frumina50 g di fecola di patate
Terminare la preparazione
-
zucchero a velo, a piacerezucchero a piacere
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 pezzo
Sód
44.1 mg
Białko
2.3 g
Kalorie
477.4 kJ /
114.1 kcal
Tłuszcz
7.2 g
Błonnik
0.1 g
Tłuszcz nasycony
2.4 g
Węglowodany
10.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Panettone gastronomico farcito
7 Std. 30 Min
Turcinilli (torcinelli abruzzesi)
3 Std.
La colomba perfetta
7 Std.
Besciamella
15 Min
Meringhe natalizie
8 Std.
Cream tart al cioccolato
8 Std.
Focaccia morbida
4 Std.
Pesche dolci
2 Std.
Krapfen con crema pasticcera
4 Std. 20 Min
Zeppole di San Giuseppe (TM6)
1 Std. 20 Min
Baci di dama alle nocciole
2 Std. 30 Min
Torta della nonna (TM6)
1 Std. 30 Min