![Pêches à la vapeur Pêches à la vapeur](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/ece8cfe2dcfa4989a3191f646e689e70/Derivates/f9b26a22bdf4b7b1a72c5a1d07eb5e32b2c40440.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 500 g d'eau
- 1 anis étoilé
- 450 g de pêches, coupées en deux
- 2 c. à soupe de miel
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 371.3 kJ / 87.8 kcal
- Białko
- 1.3 g
- Węglowodany
- 17.3 g
- Tłuszcz
- 0.3 g
- Tłuszcz nasycony
- 0 g
- Błonnik
- 2 g
- Sód
- 1.5 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Soupe espagnole chorizo, pois chiches et tomates
50min
Soupe à l'oignon gratinée
30min
Soupe de poireaux, crème fraîche aux herbes et œufs de saumon
35min
Tourin blanchi (soupe bordelaise)
30min
Compote de pommes, butternut et épices
35min
Soupe de pommes de terre et champignons séchés
35min
Soupe à l'oignon gratinée
5h 30min
Bouillon de bœuf
3h 50min
Velouté de poireaux et pois cassés
4h 15min
Salade de betterave, vinaigrette aux échalotes et persil
25min
Poulet à la sauce tomate, purée pomme de terre et courgette
1h
Crème dessert à la chicorée
15 Min