
Urządzenia i Akcesoria
Crème dessert aux lentilles et à la vanille Bourbon
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz.
4 portions
Składniki
-
d'eau1000 g
-
de lentilles vertes sèches250 g
-
gousse de vanille Bourbon1
-
de crème liquide 30-40% m.g.170 g
-
de lait entier170 g
-
de sucre roux70 g
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
465.2 kcal /
1946.4 kJ
Białko
17.7 g
Tłuszcz
18 g
Węglowodany
60.1 g
Błonnik
6.7 g
Tłuszcz nasycony
10.5 g
Sód
56.2 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Autour des lentilles
15 Przepisów
Francja
Francja