Urządzenia i Akcesoria
Preimpasto per pane
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 24 godz. 30 min
100 g
Składniki
-
⅛ g di lievito di birra fresco (2.5 g)
-
250 g di acqua
-
500 g farina per pane
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 100 g
Białko
7.7 g
Kalorie
950 kJ /
227 kcal
Tłuszcz
0.7 g
Błonnik
2.36 g
Węglowodany
50.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Impasto per pizza
1 godz.
Pane tipo ciabatta
1 godz. 45 min
Pane rustico
2 godz.
Pane alle olive
2 godz. 20 min
Pane tipo ciabatta
1 godz. 45 min
Burro
40 min
Panini di San Gallo
26 godz. 30 min
Biberli dell'Appenzello
2 godz. 20 min
Pizzette alle erbe aromatiche
Brak ocen
Pane tipo ciabatta
1 godz. 45 min
Preimpasto per pane
24 godz. 30 min
Confettura classica
55 min