Urządzenia i Akcesoria
Preimpasto per pane
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 24 godz. 30 min
100 g
Składniki
-
⅛ g di lievito di birra fresco (2.5 g)
-
250 g di acqua
-
500 g farina per pane
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 100 g
Białko
7.7 g
Kalorie
950 kJ /
227 kcal
Tłuszcz
0.7 g
Błonnik
2.36 g
Węglowodany
50.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Crostata alle mele
1 Std.
Impasto per pizza
1 Std.
Crema pasticcera
15 Min
Pane bigio in casseruola
2 Std. 25 Min
Gnocchi di patate
1 Std. 30 Min
Pane tipo ciabatta
1 Std. 45 Min
Polpette al sugo
45 Min
Minestrone
45 Min
Crostata di mele
1 Std. 15 Min
Preimpasto per pane
24 Std. 30 Min
Pan di Spagna
1 Std. 50 Min
Pane veloce
1 Std. 15 Min