Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 500 g di acqua
- 250 g di patate, a pasta gialla densa, a dadini (1 cm) (vedere consiglio)
- 250 g di frumento in grani
- 75 g di latte
- 1 cubetto di lievito fresco (40 g)
- 3 uova
- 250 g di farina
- 2 cucchiaini di sale
- 60 g di burro, morbido, a pezzi
- Wartości odżywcze
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 1837 kJ / 439 kcal
- Białko
- 15 g
- Węglowodany
- 63 g
- Tłuszcz
- 13 g
- Błonnik
- 7.6 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Pane di spelta (con pezzo scottato)
11 godz.
Pane veloce
1 Std. 15 Min
Pane per toast
16hod.
Pane tipo ciabatta
1u. 45min
Spaghetti alla carbonara
30 Min
Pappardelle al forno con ragù di carne e ricotta
1 godz. 30 min
Pizza alla farina di farro
Brak ocen
Mini maddalene al cioccolato
Brak ocen
Agnello in salsa di pepe rosa
45 min
Pane integrale
Brak ocen
Focaccia alle olive
2óra 20p
Focaccia al rosmarino
2óra 30p