Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Preimpasto per pane
-
⅛
g di lievito fresco (2.5 g)
lub ½ cucchiaino di lievito secco - 250 g di acqua
- 500 g di farina manitoba
Impasto del pane
- 130 g di acqua
- 15 g di sale
- 25 g di olio extravergine di oliva
-
5
g di sciroppo di malto d'orzo
lub 5 g di zucchero - 50 g di farina di semola di grano duro + q.b.
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2389 kJ / 571 kcal
- Białko
- 17.2 g
- Węglowodany
- 115.7 g
- Tłuszcz
- 7.6 g
- Błonnik
- 5.2 g
Alternatywne przepisy
Pane rustico
2h
Pane tipo ciabatta
1h 45 min
Preimpasto per pane
24h 30min
Pane veloce
1h 15min
Tiramisù
5 godz. 40 min
Pane rustico
2h
Risotto alla parmigiana
30min
Focaccia dolce alle nocciole
Brak ocen
Panini integrali per hamburger
Brak ocen
Pane integrale
Brak ocen
Preimpasto per pane
24h 30min
Pane di segale vallesano
10 Std.