Urządzenia i Akcesoria
Pane tipo ciabatta
Przygotowanie 40 min
Czas całkowity 1 godz. 45 min
1 pezzo
Składniki
-
1 porzione di preimpasto per pane (750 g), come da ricetta base
-
130 g di acqua
-
1 cucchiaino di sale
-
2 cucchiai di olio di oliva
-
1 cucchiaino di zucchero
-
farina di semola di grano duro per spolverizzare
-
30 g di farina per spolverizzare
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porzione
Białko
17.2 g
Kalorie
2389 kJ /
571 kcal
Tłuszcz
7.6 g
Błonnik
5.2 g
Węglowodany
115.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Delizie da forno
65 Przepisów
Szwajcaria
Szwajcaria
Może spodoba Ci się również...
Pane alle olive
2 godz. 20 min
Pane tipo ciabatta
1 godz. 45 min
panini al latte
2 godz. 5 min
Pane di spelta (con pezzo scottato)
11 godz.
Pane per toast
16 godz.
Pane alle olive
2 godz. 20 min
Pane tipo ciabatta
1 godz. 45 min
Pane rustico
2 godz.
Pane vodese con croce
13 godz. 30 min
Pane al latte
2 godz. 20 min
Pane ticinese
1 godz. 50 min
Pane paesano
3 godz.