Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1 porzione di preimpasto per pane (750 g), come da ricetta base
- 130 g di acqua
- 1 cucchiaino di sale
- 2 cucchiai di olio di oliva
- 1 cucchiaino di zucchero
- farina di semola di grano duro, per spolverizzare
- 30 g di farina, per spolverizzare
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2389 kJ / 571 kcal
- Białko
- 17.2 g
- Węglowodany
- 115.7 g
- Tłuszcz
- 7.6 g
- Błonnik
- 5.2 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Gnocchi di patate
1 Std. 15 Min
Preimpasto per pane
24 Std. 30 Min
Spezzatino di manzo
1h 50min
Pane tipo ciabatta
1 Std. 45 Min
Pane paesano
3sa
Focaccia alla farina di farro
Brak ocen
Grissini
1j 20 menit
Preimpasto per pane
24 Std. 30 Min
Pane veloce
1 Std. 15 Min
Insalata di lenticchie con barbabietola e feta
30 min
Pane tipo ciabatta
1 Std. 45 Min
Pane ticinese
1h 50min