Pane tipo ciabatta

Pane tipo ciabatta

4.0 1 ocena
Przygotowanie 40 min
Czas całkowity 1 godz. 45 min
1 pezzo

Składniki

  • 1 porzione di preimpasto per pane (750 g), come da ricetta base
  • 130 g di acqua
  • 1 cucchiaino di sale
  • 2 cucchiai di olio di oliva
  • 1 cucchiaino di zucchero
  • farina di semola di grano duro per spolverizzare
  • 30 g di farina per spolverizzare

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 porzione

Białko 17.2 g
Kalorie 2389 kJ / 571 kcal
Tłuszcz 7.6 g
Błonnik 5.2 g
Węglowodany 115.7 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...