Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1 porzione di preimpasto per pane (750 g), come da ricetta base
- 130 g di acqua
- 1 cucchiaino di sale
- 2 cucchiai di olio di oliva
- 1 cucchiaino di zucchero
- farina di semola di grano duro, per spolverizzare
- 30 g di farina, per spolverizzare
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2389 kJ / 571 kcal
- Białko
- 17.2 g
- Węglowodany
- 115.7 g
- Tłuszcz
- 7.6 g
- Błonnik
- 5.2 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Focaccia al rosmarino
2h 30 min
Pane tipo ciabatta
1 Std. 45 Min
Preimpasto per pane
24 Std. 30 Min
Pane per toast
3 Std.
Crema Thermomix® per le feste
25 Min
Pane integrale in cassetta
4 Std.
Panini di San Gallo
26h 30 min
Focaccine fantasia
2 Std. 5 Min
Tajine di agnello con albicocche e miele
1 Std. 30 Min
Pane ai semi di lino
1 Std. 30 Min
Preimpasto per pane
24 Std. 30 Min
Treccia bernese
1 Std. 45 Min