Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 150 g di olive nere snocciolate
- 100 g di latte tiepido
- 2 cucchiaini di zucchero
- ½ cubetto lievito di birra (12-13 g)
- 200 g di acqua
- 500 g di farina + q.b.
- 20 g di olio di oliva
- 15 g di sale
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1627 kJ / 389 kcal
- Białko
- 10.5 g
- Węglowodany
- 66.2 g
- Tłuszcz
- 11 g
- Błonnik
- 2.9 g
Alternatywne przepisy
Pane paesano
3h
Pane al latte
2h 20 min
Tiramisù
5h 40min
Cannelloni spinaci e ricotta
1h 30 min
Pane alle olive
2h 20 min
Arancini di riso
3 godz. 5 min
Crostata di mele
1h 15min
Focaccia croccante
2h 10min
Focaccine fantasia
2h 5 min
Focaccia alle olive
2h 20 min
Torta alla panna
45 min
Treccia bernese
1u. 45min