Urządzenia i Akcesoria
Pane alle olive
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 2 godz. 20 min
6 porzioni
Składniki
-
150 g di olive nere snocciolate
-
100 g di latte tiepido
-
1 cucchiaino di sciroppo di malto d'orzo2 cucchiaini di zucchero
-
½ bustina di lievito di birra disidratato, (12-13 g)½ cubetto lievito di birra fresco (12-13 g)
-
200 g di acqua
-
500 g farina + q.b.
-
20 g di strutto20 g di olio di oliva
-
15 g di sale
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 porzione
Białko
10.5 g
Kalorie
1627 kJ /
389 kcal
Tłuszcz
11 g
Błonnik
2.9 g
Węglowodany
66.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Pane tipo ciabatta
1 godz. 45 min
panini al latte
2 godz. 5 min
Pane rustico
2 godz.
Pane alle olive
2 godz. 20 min
Pane tipo ciabatta
1 godz. 45 min
Maccheroni dell'alpigiano
30 min
Pane rustico
2 godz.
Pane veloce
1 godz. 15 min
Panini per hamburger
1 godz. 45 min
Treccia della domenica in due varianti
2 godz. 10 min
Pane ticinese
1 godz. 50 min
Pane paesano
3 godz.