Urządzenia i Akcesoria
Canestrelli
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 1 godz. 50 min
34 pezzo
Składniki
-
1 limone preferibilmente biologico, la scorza
-
130 g di zucchero
-
230 g di burro a temperatura ambiente, a pezzi
-
300 g di farina bianca + q.b. per il piano di lavoro
-
3 tuorli d'uovo
-
1 - 2 cucchiai di zucchero a velo
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porzione
Białko
3.9 g
Kalorie
1285 kJ /
307 kcal
Tłuszcz
18.6 g
Węglowodany
32.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Delizie da forno
65 Przepisów
Szwajcaria
Szwajcaria
Może spodoba Ci się również...
Torta di noci engadinese
1 Std. 15 Min
Bastoncini alle nocciole
1 Std. 50 Min
Biscotti milanesi
3 Std.
Biscotti al vin brûlé
2 Std. 40 Min
Crocchette di prosciutto con besciamella veloce
9 Std. 15 Min
Grissini
1 Std. 20 Min
Meringata al limone
2 Std. 30 Min
Torta tiepida al cioccolato
1 Std. 15 Min
Brownies
1 Std.
Creste di gallo all'anice
24 Std.
Biscotti alle noci
1 Std. 15 Min
Baci di cioccolato e nocciole
1 Std. 25 Min