Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Impasto
- 250 g di latte
- 100 g di strutto
- 500 g di farina
- 2 cucchiaini di lievito istantaneo in polvere per torte salate (non vanigliato)
- 10 g di sale (2 cucchiaini rasi)
Farcia
- 250 g di formaggio tipo Squacquerone
- 100 g di rucola
- 1 pizzico di sale
- 150 g di prosciutto crudo di Parma a fette
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2711 kJ / 648 kcal
- Białko
- 24.5 g
- Węglowodany
- 67 g
- Tłuszcz
- 33.2 g
- Błonnik
- 3 g
Alternatywne przepisy
Maionese
5 Min
Pasta all'uovo
Nenhuma avaliação
Gnocchi di patate
1h 30min
Piadina romagnola
15min
Maionese
10min
Pizza Margherita
2h
Pasta frolla
1 godz. 50 min
Panini di San Gallo
26u. 30min
Torta noci e caffé al vapore
Nenhuma avaliação
Focaccine fantasia
2u. 5min
Brezel
1 godz. 50 min
Panini del 1° Agosto
1 Std. 10 Min