Wersje kompatybilne
Warme salade met boerenkool, witte bonen, noten en gojibessen
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
-
150 - 200
g boerenkool, in stukken (3 cm), bladstelen en grote nerven verwijderd
lub 150 - 200 g zwarte kool, in stukken (3 cm), bladstelen en grote nerven verwijderd - 300 g komkommer, in plakjes (2 mm)
- 45 g gepelde walnoten
- 25 g sesamzaad
- 50 g granaatappelpitten
- 30 g gedroogde gojibessen
- 60 g vers geperst sinaasappelsap
- 60 g vers geperst citroensap
- 40 g tahin
- 15 g honing
- 40 g walnotenolie
- 1240 g water
- 1 tl zout
-
½
tl gemalen witte peper
lub ½ tl gemalen zwarte peper - 250 g quinoa
- 4 eieren
- 240 g grote witte bonen, uit blik, uitgelekt
- Wartości odżywcze
- na 1 portie
- Kalorie
- 1974.6 kJ / 472 kcal
- Białko
- 18.1 g
- Węglowodany
- 51.7 g
- Tłuszcz
- 23 g
- Tłuszcz nasycony
- 3.1 g
- Błonnik
- 8.5 g
- Sód
- 475.7 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Moussaka met linzen
2 godz. 20 min
Multi-inzetbaar | Gehaktballetjes met linguine en tomaat / met noedelsoep / met Griekse salade
1 godz. 30 min
Turkse eieren (Cilbir) op Griekse yoghurt met toast en groene salade
30 min
Zonnige groentetaart
Brak ocen
Cake met polenta, mandarijn en amandelen
2h 35 min
Salade van bloemkool, zoete aardappel en noten
40 min
Salade met kip en spelt
1 godz. 15 min
Margarita van komkommer en chilipeper
Brak ocen
Vegan Spaanse kikkererwten- en rijstsoep
13 godz. 30 min
Stoofgerecht met tofu
30 min
Sangria
10min
Borscht
50 min