Wersje kompatybilne
Warme salade met boerenkool, witte bonen, noten en gojibessen
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
-
150 - 200
g boerenkool, in stukken (3 cm), bladstelen en grote nerven verwijderd
lub 150 - 200 g zwarte kool, in stukken (3 cm), bladstelen en grote nerven verwijderd - 300 g komkommer, in plakjes (2 mm)
- 45 g gepelde walnoten
- 25 g sesamzaad
- 50 g granaatappelpitten
- 30 g gedroogde gojibessen
- 60 g vers geperst sinaasappelsap
- 60 g vers geperst citroensap
- 40 g tahin
- 15 g honing
- 40 g walnotenolie
- 1240 g water
- 1 tl zout
-
½
tl gemalen witte peper
lub ½ tl gemalen zwarte peper - 250 g quinoa
- 4 eieren
- 240 g grote witte bonen, uit blik, uitgelekt
- Wartości odżywcze
- na 1 portie
- Kalorie
- 1974.6 kJ / 472 kcal
- Białko
- 18.1 g
- Węglowodany
- 51.7 g
- Tłuszcz
- 23 g
- Tłuszcz nasycony
- 3.1 g
- Błonnik
- 8.5 g
- Sód
- 475.7 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Rode kool en appel salade met knapperige feta en kruidenpesto
30min
Linzensoep met spinazie
50 Min
Gestoomde rode biet met romige walnotensaus
No ratings
Wintergroente en rundvlees cholent
4h 30 min
In de oven gebakken vissticks met pompoendip
No ratings
Vegan empanadas met paprika-champignon vulling
1 Std. 20 Min
Kip in adobo saus met puree van bakbananen
No ratings
Zonnige groentetaart
No ratings
Gerstsalade met sinaasappels, koriander en amandelen
50 Min
Roerbak met aubergines en kofu
No ratings
Gierst met kip en curry
35 Min
Gerstschotel met ratatouille van zomergroenten
40 Min