Zoete aardappellasagne

Zoete aardappellasagne

3.0 3 rating
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 20 min
6 porties

Składniki

  • zoete aardappelen (ca. 600 g), geschild en in de lengte in dunne plakken gesneden (ca. 3-5 mm)
    2
Plantaardige béchamelsaus
  • plantaardige melk naar keuze
    500 g
  • maïszetmeel
    50 g
  • veganistische margarine (zie tips)
    30 g
  • voedingsgist (zie tips)
    40 g
  • zout
    ¼ tl
Lasagne
  • gele ui in vieren gesneden
    1
  • selderstengel in stukken gesneden (ongeveer 2-3 cm)
    1
  • wortel in stukken gesneden (ongeveer 2-3 cm)
    1
  • extra vergine olijfolie om in te vetten
  • gedroogde oregano
    1 tl
  • driekleurige quinoa
    170 g
  • water, gefilterd
    200 g
  • tomatenpuree
    2 el
  • gehakte tomaten, uit blik
    400 g
  • bouillonpasta (zie tips)
    1 tl
  • rode wijnazijn
    1 el
  • zout
    ¼ tl
  • gemalen zwarte peper
    ½ tl
  • witte kikkererwten, uit blik gespoeld en uitgelekt (ongeveer 250 g na het uitlekken)
    400 g
  • vegan kaas geraspt (zie Tips)
    80 g
  • verse basilicumbladeren

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portie

Białko 16.3 g
Kalorie 1835.8 kJ / 437.1 kcal
Tłuszcz 14.3 g
Błonnik 13.5 g
Węglowodany 55.8 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...