Pesto en zongedroogde tomatencake
TM6 TM5 TM31

Pesto en zongedroogde tomatencake

4.8 (5 ocen)

Składniki

  • boter, voor de vorm
  • 100 g Parmezaanse kaas, in stukken
  • 50 g pijnboompitten
  • 25 blaadjes verse basilicum
  • 100 g olijfolie
  • 3 eieren
  • 150 g bloem, en iets meer voor de vorm
  • 2 tl bakpoeder (1 zakje)
  • 100 g melk
  • 4 snuifjes zout, naar eigen smaak
  • 4 snuifjes vers gemalen peper, naar eigen smaak
  • 150 g zongedroogde tomaten in olie, uitgelekt

Wartości odżywcze
na 1 portie
Kalorie
1183.6 kJ / 281.8 kcal
Białko
9.2 g
Węglowodany
15.2 g
Tłuszcz
20.1 g
Błonnik
1.6 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy