Pesto en zongedroogde tomatencake

Pesto en zongedroogde tomatencake

4.8 5 rating
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 40 min
10 porties

Składniki

  • boter voor de vorm
  • Parmezaanse kaas in stukken
    100 g
  • pijnboompitten
    50 g
  • blaadjes verse basilicum
    25
  • olijfolie
    100 g
  • eieren
    3
  • bloem en iets meer voor de vorm
    150 g
  • bakpoeder (1 zakje)
    2 tl
  • melk
    100 g
  • zout naar eigen smaak
    4 snuifjes
  • vers gemalen peper naar eigen smaak
    4 snuifjes
  • zongedroogde tomaten in olie, uitgelekt
    150 g

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portie

Białko 9.2 g
Kalorie 1183.6 kJ / 281.8 kcal
Tłuszcz 20.1 g
Błonnik 1.6 g
Węglowodany 15.2 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...