Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- boter, voor de vorm
- 100 g Parmezaanse kaas, in stukken
- 50 g pijnboompitten
- 25 blaadjes verse basilicum
- 100 g olijfolie
- 3 eieren
- 150 g bloem, en iets meer voor de vorm
- 2 tl bakpoeder (1 zakje)
- 100 g melk
- 4 snuifjes zout, naar eigen smaak
- 4 snuifjes vers gemalen peper, naar eigen smaak
- 150 g zongedroogde tomaten in olie, uitgelekt
- Wartości odżywcze
- na 1 portie
- Kalorie
- 1183.6 kJ / 281.8 kcal
- Białko
- 9.2 g
- Węglowodany
- 15.2 g
- Tłuszcz
- 20.1 g
- Błonnik
- 1.6 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Rabarberijs
36h 25min
Boterhammen met spinazie pesto
1h 55min
Gehaktballen, tomatensaus en Parmezaanse polenta
1 Std. 10 Min
Suikervrij bananenbrood
1 godz. 15 min
Speculoospasta
10 min
Kaneelrolletjes met glazuur
2h 30min
Taartjes van prei en venkel met geitenkaas
Nessuna valutazione
Gazpacho van paprika, koriander en reductie van balsamico
Nessuna valutazione
Jerk kip met zoete aardappelpuree en groenten
3h 5min
Bulgur en rode linzensoep
50min
Gestoomde kleefrijst met varkensvlees (Torenvormige rijstpuddinkjes)
Nessuna valutazione
Kabeljauw in tomatensaus
30min