Rouleaux de rosbif fourrés à la mozzarella et à la tomate

Rouleaux de rosbif fourrés à la mozzarella et à la tomate

4.0 2 oceny
Przygotowanie 1 godz.
Czas całkowity 2 godz. 30 min
8 portions

Składniki

  • de fines herbes fraîches (romarin, sauge, laurier)
    10 g
  • gousse d'ail
    1
  • de sel
    1 ½ c. à café
  • de poivre noir, fraîchement moulu
    ¾ c. à café
  • d'aloyau de boeuf (en un seul morceau)
    900 - 1000 g
  • d'eau
    600 g
  • de mozzarella en petits cubes (± 5 mm)
    200 g
  • de tomates épépinées, en petits dés (± 5 mm)
    200 g
  • de feuilles de basilic frais en fines lamelles (± 2 mm)
    20 g
  • d'huile d'olive extra vierge
    4 c. à soupe
  • de ciboulette fraîche et un peu plus pour la finition
    20 g
  • de poivre, fraichement moulu
    ¼ c. à café
  • de flocons de sel
    ½ c. à café
  • de l'eau
  • de beurre
    20 g
  • de maïzena
    5 g

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 419.7 kcal / 1756.2 kJ
Białko 29.8 g
Tłuszcz 31.5 g
Węglowodany 3.3 g
Błonnik 1 g
Tłuszcz nasycony 12.6 g
Sód 1067.3 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...