Fraise Cheesecake au Varoma

Brak ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 5 godz.
12 morceaux

Składniki

La compote de fraises
  • de fraises surgelées décongelées
    350 g
    350 g de fraises, fraîches
  • de sucre gélifiant (2:1) (Coop)
    100 g
Le cheesecake
  • de beurre et un peu plus pour graisser
    40 g
  • de biscuits au beurre (par ex. petits-beurre)
    130 g
  • de fromage frais double crème nature (Philadelphia)
    400 g
  • œufs
    2
  • de sucre
    100 g
  • de gousse de vanille, moulue
    1 c. à café
  • d'eau
    1500 g

Wartości odżywcze na 1 morceau

Kalorie 352 kcal / 1467 kJ
Białko 6 g
Tłuszcz 22 g
Węglowodany 33 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji

Możesz także polubić...