Urządzenia i Akcesoria
Steamed Salmon with Soy Ginger Sauce
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
4 portions
Składniki
-
water40 oz
-
salt divided2 tsp
-
oil1 oz
-
7 oz white basmati ricejasmine rice7 oz
-
skinless salmon fillets (4 fillets, 5 oz each)20 oz
-
ground black pepper½ tsp
-
dried ground ginger divided1 ½ - 2 tsp
-
sugar snap peas trimmed and destringed (see Tip)7 oz
-
fresh ginger peeled, thinly sliced1 in.
-
honey2 oz
-
soy sauce2 tbsp
-
garlic, granulated½ tsp
-
dried chili flakes1 - 2 pinches
-
spring onion chopped, to garnish
-
sesame seeds, white to garnish
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1995.5 mg
Białko
34.8 g
Kalorie
2567.7 kJ /
613.7 kcal
Tłuszcz
26.7 g
Błonnik
2.5 g
Tłuszcz nasycony
5.6 g
Węglowodany
57.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Leek and Cheese Tart
1 godz. 5 min
Date and Nut Balls
20 min
Chili Oil Noodles
30 min
Shredded Chicken Noodle Salad with Green Miso (Diabetes)
55 min
Steamed Rice
25 min
Spicy Beef with Red Peppers
30 min
Shredded Lettuce
10 min
Spicy Beef with Red Peppers
30 min
Steamed Vegetables with Kefir Dressing
40 min
Mayonnaise
5 min
Creamy Butter Chicken
1 godz.
Tomato Soup
40 min