Pommes de terre Cuisson lente (TM6)

Pommes de terre Cuisson lente (TM6)

3.0 1 ocena
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 45 min
6 portions

Składniki

Épluchage
  • de pommes de terre nouvelles rouges, coupées en deux (environ 5 cm de large) (voir Conseil)
    800 g
    800 g de pommes de terre nouvelles, jaunes, coupées en deux (environ 5 cm de large) (voir Conseil)
  • d'eau
    600 g
  • d'huile végétale (opcjonalnie) (voir Conseil)
    1 c. à thé
Cuisson des pommes de terre
  • de sel au goût
    ½ c. à thé
  • d'eau (pour couvrir les pommes de terre, pas plus haut que le niveau de remplissage max. 2,2 l)
    850 g

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 79.4 kcal / 332.1 kJ
Białko 2.2 g
Tłuszcz 0.1 g
Węglowodany 18 g
Błonnik 1.9 g
Tłuszcz nasycony 0 g
Sód 219.9 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...