Überbackener Fenchel
TM6 TM5

Überbackener Fenchel

4.0 (136 ocen)

Składniki

  • 150 g Gouda, mittelalt, in Stücken
  • 500 g Wasser
  • 1 ½ TL Salz
  • 700 g Fenchelknollen (ca. 4 Stück), klein, geviertelt, Strunk entfernt, Fenchelgrün zur Seite gelegt
  • Öl zum Einfetten
  • 100 g gekochter Schinken, in Streifen
  • 3 Eier
  • 1 geh. TL Senf
  • 100 g Sahne
  • 20 g Zitronensaft
  • 3 Prisen Pfeffer

Wartości odżywcze
na 1 Portion
Kalorie
1543 kJ / 369 kcal
Białko
22 g
Węglowodany
22 g
Tłuszcz
23 g
Tłuszcz nasycony
13 g
Błonnik
7.4 g
Sód
1677 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy