Dip de atum e pimento

Dip de atum e pimento

4.3 9 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 10 min
8 doses

Składniki

  • pimento vermelho cortado em pedaços
    150 g
  • rúcula
    20 g
  • requeijão
    80 g
  • massa de pimentão
    20 g
  • atum em lata, ao natural escorrido
    100 g
  • sal
    ¼ c. chá de
  • pimenta
    1 pitada de

Wartości odżywcze na 1 dose

Kalorie 29.5 kcal / 123.6 kJ
Białko 3.9 g
Tłuszcz 0.6 g
Węglowodany 2.8 g
Błonnik 0.4 g
Tłuszcz nasycony 0.2 g
Sód 187.4 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...