Dip de atum e pimento

Dip de atum e pimento

4.3 10 rating
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 10 min
8 doses

Składniki

  • pimento vermelho cortado em pedaços
    150 g
  • rúcula
    20 g
  • requeijão
    80 g
  • massa de pimentão
    20 g
  • atum em lata, ao natural escorrido
    100 g
  • sal
    ¼ c. chá de
  • pimenta
    1 pitada de

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 dose

Sód 187.4 mg
Białko 3.9 g
Kalorie 123.6 kJ / 29.5 kcal
Tłuszcz 0.6 g
Błonnik 0.4 g
Tłuszcz nasycony 0.2 g
Węglowodany 2.8 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...