
Urządzenia i Akcesoria
Coelho de coentrada
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 48 godz.
6 doses
Składniki
Marinada (2 dias antes)
-
coelho partido em pedaços1
-
sal1 pitada de
-
vinho tinto200 g
-
dentes de alho esmagados5
-
salsa1 molho de
-
cominhos em pó1 c. chá de
-
cravinhos6
-
pimenta preta10 grãos de
-
folha de louro1
Coentrada (de véspera)
-
água800 g
-
sal grosso2 c. chá de
-
dentes de alho10
-
coentros s/ os talos grossos30 pés de
-
azeite40 g
-
vinagre de vinho branco60 g
Wartości odżywcze na 1 dose
Kalorie
498.4 kcal /
2085.2 kJ
Białko
55.4 g
Tłuszcz
23.6 g
Węglowodany
10.5 g
Błonnik
5.3 g
Tłuszcz nasycony
5.6 g
Sód
778.8 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Setembro com a Bimby®
48 Przepisów
Portugalia
Portugalia