Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Meringue
- 100 g de sucre en poudre
- 3 blancs d'oeufs
Crème fruit de la passion
- 80 g de pulpe de fruit de la passion fraîche
- 40 g de jus d'orange (± 1 orange)
- 50 g de sucre en poudre
- 80 g de beurre
- 3 oeufs
Finition
- 200 g de crème liquide 35% m.g.
- 2 oranges, en segments
- 10 brins de menthe fraîche, les feuilles uniquement
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1432.8 kJ / 341.2 kcal
- Białko
- 6.1 g
- Węglowodany
- 30.8 g
- Tłuszcz
- 21.8 g
- Tłuszcz nasycony
- 14.2 g
- Błonnik
- 2.8 g
- Sód
- 84.2 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Bâtonnets de légumes avec dip et petits pains complets
Brak ocen
Avocat aux œufs et tartare de saumon
45 Min
Biscuits d'amour aux fraises
1 Std. 10 Min
Sabayon classique
15min
Poivrons farcis "Jack O'Lantern"
1 Std. 30 Min
Sauce béarnaise
20 min
Dressing yaourt et menthe
15min
Sabayon
15min
Limonade d'automne/Sangria vierge
35 Min
Poulet oriental au couscous
45 Min
Daiquiri fraise glacé
10 min
Mousse à la truite
5min