Poitrine de dinde Sous vide

Poitrine de dinde Sous vide

Brak ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 3 godz.
4 portions

Składniki

  • 1 citron
  • 710 - 765 g de poitrine de dinde, désossée, avec la peau
  • 2 c. à soupe de beurre mou, non salé
  • 1 c. à thé de sel
  • ½ c. à thé de poivre noir moulu
  • 6 - 8 brins d'herbes et de verdures fraîches mélangées par exemple du romarin, du thym, de la marjolaine, plus un supplément pour garnir
  • 1840 g d'eau pour immerger complètement le sac (pas plus haut que le niveau de remplissage max.)
  • 2 c. à thé de jus de citron

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Sód 709.6 mg
Białko 39.8 g
Kalorie 1486.1 kJ / 355.2 kcal
Tłuszcz 18.8 g
Błonnik 3.3 g
Tłuszcz nasycony 7.2 g
Węglowodany 6.5 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...