Urządzenia i Akcesoria
Butternut Queso (Matthew Kenney) Metric
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 5 godz. 15 min
1190 g
Składniki
-
cashew nuts255 g
-
water to soak
-
butternut squash peeled, deseeded and cut into pieces (5 cm)170 g
-
450 g water, plus 2 tsp vegetable stock pastevegetable broth450 g
-
nutritional yeast60 g
-
extra virgin olive oil170 g
-
apple cider vinegar45 g
-
chilli powder1 tbsp
-
dried cayenne pepper flakes1 ½ tsp
-
salt to taste½ - 1 tsp
-
tortilla chips
-
guacamole to garnish
-
pico de gallo to garnish
-
fresh jalapeño chilli sliced, to garnish
-
fresh cilantro chopped, to garnish
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 gram
Sód
50.2 mg
Białko
1.9 g
Kalorie
318.3 kJ /
76.1 kcal
Tłuszcz
6.8 g
Błonnik
0.7 g
Tłuszcz nasycony
1.1 g
Węglowodany
2.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Kale Caesar Salad with Parmesan Bread Crumbs
25 min
Vegetable Stock Paste
Brak ocen
Jack-O-Lantern Ice-Cream Bowls
Brak ocen
Yogurt with Spiralized Fruit
Brak ocen
Lemon Garlic Salmon
2 godz. 20 min
Frozen yoghurt bark (Thermomix® Cutter, using modes)
6 godz. 10 min
Egg canapés
10 min
Artichoke Alfredo Sauce with Fettuccine
45 min
Triple Chocolate Muffins
50 min
Mint lemonade
5 min
Vegan apple and nut crumble with rum raisins
9 godz.
Tropical Fruity Aloe Smoothie
5 min