Urządzenia i Akcesoria
Crispy Rice Waffle with Soft Boiled Eggs
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 30 min
3 pieces
Składniki
-
cooked rice (see Tip)18 oz
-
large eggs divided6
-
soy sauce1 tbsp
-
sesame oil1 tbsp
-
rice vinegar1 tbsp
-
sugar1 tsp
-
non-stick cooking spray
-
water (to fill to 1 liter mark)35 oz
-
mayonnaise3 oz
-
rice wine vinegar2 tsp
-
2 tbsp sriracha sauce, to tastegochujang (Korean chili paste) to taste2 tsp
-
avocados sliced, to serve2
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 piece
Sód
807.4 mg
Białko
25 g
Kalorie
3745 kJ /
895.1 kcal
Tłuszcz
60.9 g
Błonnik
9.9 g
Tłuszcz nasycony
11.1 g
Węglowodany
63 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Green Goddess Salad
10 min
Cauliflower Mash
Brak ocen
Shrimp Tacos with Salsa
Brak ocen
Slow Cooked Beef Shanks with Saffron Risotto
4 godz. 30 min
Skirt Steak Spiralized Salad
35 min
Loaded Potato Waffle
50 min
Spiralized Carrots and Apple Salad with Feta Cheese and Nuts
15 min
Asian Rice and Vegetable Sauté (TM6 Metric)
45 min
Dalgona coffee with Irish cream
15 min
French Omelet for Two
30 min
Red Rice
55 min
Pasta alla Vodka
15 min