Urządzenia i Akcesoria
Crispy Rice Waffle with Soft Boiled Eggs
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 30 min
3 pieces
Składniki
-
cooked rice (see Tip)18 oz
-
large eggs divided6
-
soy sauce1 tbsp
-
sesame oil1 tbsp
-
rice vinegar1 tbsp
-
sugar1 tsp
-
non-stick cooking spray
-
water (to fill to 1 liter mark)35 oz
-
mayonnaise3 oz
-
rice wine vinegar2 tsp
-
2 tbsp sriracha sauce, to tastegochujang (Korean chili paste) to taste2 tsp
-
avocados sliced, to serve2
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 piece
Sód
807.4 mg
Białko
25 g
Kalorie
3745 kJ /
895.1 kcal
Tłuszcz
60.9 g
Błonnik
9.9 g
Tłuszcz nasycony
11.1 g
Węglowodany
63 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Quick Rise Basic Bread
45 min
Curly Fries with Garlic Sauce
55 min
All-Purpose Gluten Free Flour
5 min
Cilantro Lime Jasmine Rice
35 min
Ground Coffee for Brewing
5 min
Hash Brown Potato Cake (TM6)
40 min
Cucumber Salad with Dill and Yoghurt Dressing
10 min
Maple Eggs Benedict with Smoked Salmon
40 min
Fakes Moutzentra (Lentils with Rice)
45 min
Vegan bao sliders
1 godz. 50 min
Minty vodka lemonade (Diabetes)
10 min
Mixed Mushroom Sauté
30 min