Urządzenia i Akcesoria
Crispy Rice Waffle with Soft Boiled Eggs
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 30 min
3 pieces
Składniki
-
cooked rice (see Tip)18 oz
-
large eggs divided6
-
soy sauce1 tbsp
-
sesame oil1 tbsp
-
rice vinegar1 tbsp
-
sugar1 tsp
-
non-stick cooking spray
-
water (to fill to 1 liter mark)35 oz
-
mayonnaise3 oz
-
rice wine vinegar2 tsp
-
2 tbsp sriracha sauce, to tastegochujang (Korean chili paste) to taste2 tsp
-
avocados sliced, to serve2
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 piece
Sód
807.4 mg
Białko
25 g
Kalorie
3745 kJ /
895.1 kcal
Tłuszcz
60.9 g
Błonnik
9.9 g
Tłuszcz nasycony
11.1 g
Węglowodany
63 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Broccoli and Bacon Tarts
45min.
Creamy Chicken and Broccoli Pasta
30min.
Broccoli and Bacon Bites
1hod.
"Marry Me" Chicken Pasta
30min.
Gluten-free Chocolate Chip Shortbread
Žádné hodnocení
Creamy Feta Dip
5min.
Express Pho Soup
1hod. 5min.
Red Rice
55min.
Spicy Beef with Red Peppers
30min.
Carrot Pasta
1hod. 20min.
Blinis - Buckwheat Pancakes
1hod. 30min.
Mac and Cheese (TM7)
20min.