Urządzenia i Akcesoria
Tex-Mex tortillas with shredded pork and black beans
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 1 godz. 20 min
6 portions
Składniki
-
olive oil40 g
-
pork meat piece, sinew free boneless, cut in cubes (6 cm x 4 cm)600 g
-
salt½ tsp
-
ground pepper2 pinch
-
onions cut in wedges150 g
-
ripe tomatoes cut in pieces200 g
-
1 - 2 fresh chillies, deseeded, cut in slicesjalapeño chilli, canned20 - 30 g
-
red pepper cut in pieces (2 cm)120 g
-
green pepper cut in pieces (2 cm)120 g
-
canned whole black beans drained250 g
-
tomato purée (concentrated)30 g
-
water100 g
-
½ chicken stock cube (for 0.5 l)chicken stock paste, homemade½ tsp
-
avocados2
-
corn tortillas6
-
fresh coriander leaves4 tbsp
-
sour cream100 g
-
lime cut in wedges1
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
29 g
Kalorie
1875 kJ /
446 kcal
Tłuszcz
23 g
Błonnik
8.2 g
Węglowodany
25 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Caramel toffees
Brak ocen
Vegetable pasta soup, Pork roll with vegetables, Puddings, Muffins
1 godz. 40 min
Steamed rice
25 min
Koshari stew
45 min
Vietnamese Chicken Pho
1 godz. 10 min
Chinese pork with vegetables
1 godz. 20 min
Orange couscous with steamed salmon
35 min
Beef goulash with bread dumplings
1 godz. 30 min
Kabocha Squash Dumplings in Dashi Broth (Matthew Kenney) Metric
2 godz. 10 min
Ratatouille
40 min
Steamed cabbage and pork dumplings
1 godz. 35 min
Baguette
3 godz. 45 min