Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1 oz olive oil
- 17 ½ oz red onion, quartered
- ½ - 1 fresh red chili, cut in strips
- 7 oz light brown sugar
- 1 tsp salt
- 7 oz red wine vinegar
- Wartości odżywcze
- na 32 oz
- Kalorie
- 5248.2 kJ / 1254.4 kcal
- Białko
- 6.3 g
- Węglowodany
- 244.4 g
- Tłuszcz
- 28.7 g
- Tłuszcz nasycony
- 3.9 g
- Błonnik
- 8.9 g
- Sód
- 2420.4 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Sautéing Onions and Garlic
20 Min
Mustard Balsamic Vinegar Dressing
10 Min
Chocolates with White Chocolate Lemon Filling
2 Std. 30 Min
Sautéing 7 oz Onions
20 Min
Strawberry Shortcakes
45min
Sautéing Red Pepper with Onions
25 Min
Light Browning 7-10.5 oz Onions
Brak ocen
French Onion Soup
1 Std. 10 Min
Caramelizing 14.5-17.5 oz Onions
50min
Browning 7 oz Onions
25 Min
Sautéing 10.5 oz Onions
Brak ocen
Caramelizing 7 oz Onions
40min