Urządzenia i Akcesoria
Risotto with Parmesan Cheese
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 30 min
4 portions
Składniki
-
Parmesan cheese cut in pieces (2 cm)40 g
-
shallot (approx. 30 g)1
-
extra virgin olive oil10 g
-
unsalted butter diced40 g
-
risotto rice (e.g. carnaroli, Arborio), 14-15 minutes cooking time (see tip)320 g
-
dry white wine60 g
-
water820 g
-
1 heaped tsp stock paste, homemade, meat or vegetablestock cube (for 0.5 l) meat or vegetable, crumbled1
-
fine sea salt to taste½ - 1 tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
9 g
Kalorie
1812 kJ /
433 kcal
Tłuszcz
15 g
Błonnik
1.8 g
Węglowodany
63 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Asparagus Risotto
45 min
Risotto with Parmesan
40 min
Risotto with Parmesan cheese
30 min
Risotto for One
35 min
Creamy Tomato Soup
25 min
Rice pudding
1 godz.
Béarnaise Sauce
15 min
Béchamel Sauce
15 min
Courgette and Feta Risotto
30 min
Asparagus Risotto, Sun-dried Tomato Tear and Share Rolls, Berry Foam
1 godz. 30 min
Tomato Sauce
40 min
Mushroom Risotto
30 min