Wersje kompatybilne
Broccoli Salad with Red Peppers and Pine Nuts
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 300 g broccoli florets
- 1 red pepper (approx. 200 g), cut in pieces
- 1 apple (approx. 130 g), peeled, cored and quartered
-
30
g pine nuts
lub sunflower seeds - 25 g olive oil
-
15
g cider vinegar
lub white balsamic vinegar - 1 tsp honey
- 1 ½ tsp mustard
- 1 tsp fine sea salt
- ½ tsp ground black pepper
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 468.1 kJ / 111.9 kcal
- Białko
- 2.6 g
- Węglowodany
- 9.9 g
- Tłuszcz
- 7.9 g
- Tłuszcz nasycony
- 0.9 g
- Błonnik
- 1.5 g
- Sód
- 416.4 mg
Alternatywne przepisy
Broccoli, Red Pepper and Pine Nut Salad
10 min
Raw Asian Salad
10 min
Pea and Mint Soup (TM6)
20 min
Beetroot salad
10 min
Asian Chopped Salad
20 min
Beetroot Salad
10 min
Berry Foam
10 min
Sun-dried Tomato Tear and Share Bread
1h
Red Pepper and Tomato Soup (TM6)
30 min
Broccoli, red peppers and pine nuts salad
10 min
5-Second Traffic Light Salad
5 Min
Super Quick Broccoli Salad
5 Min