
Urządzenia i Akcesoria
Seafood Risotto
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 40 min
6 portions
Składniki
-
fresh parsley cut in pieces25 g
-
garlic cloves2
-
onions quartered150 g
-
celery stalks cut in pieces (2 cm)80 g
-
olive oil25 g
-
dry white wine200 g
-
risotto rice (e.g. Arborio, carnaroli)400 g
-
tinned chopped tomatoes250 g
-
liquid vegetable stock hot600 g
-
dried bay leaf1
-
saffron1 pinch
-
ground cayenne pepper (optional)1 pinch
-
fine sea salt or to taste½ tsp
-
ground black pepper or to taste½ tsp
-
frozen mixed seafood (e.g. prawns, clams, mussels, squid), defrosted500 g
-
unsalted butter diced (1 cm)70 g
-
lemon freshly squeezed juice only½
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
473.9 kcal /
1982.8 kJ
Białko
16.7 g
Tłuszcz
15.3 g
Węglowodany
60.6 g
Błonnik
1.5 g
Tłuszcz nasycony
7.5 g
Sód
296.1 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMożesz także polubić...
Lobster and Tarragon Risotto - Risotto con aragosta e dragoncello
35 min
Mushroom Risotto
30 min
Mixed Seafood Risotto
40 min
Cod Soup with Crispy Bacon and Leeks
45 min
Salmon and Fennel Risotto
25 min
Seafood Stew with Coconut Milk
35 min
Seafood Rice
1 godz. 15 min
Monkfish and prawn soup
1 godz.
Seafood Risotto with Chorizo
1 godz. 5 min
Asparagus Risotto
45 min
Crab & Prawn Linguine
25 min
Prawn and Chorizo Paella
45 min