Urządzenia i Akcesoria
Seafood Risotto
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 40 min
6 portions
Składniki
-
fresh parsley cut in pieces25 g
-
garlic cloves2
-
onions quartered150 g
-
celery stalks cut in pieces (2 cm)80 g
-
olive oil25 g
-
dry white wine200 g
-
risotto rice (e.g. Arborio, carnaroli)400 g
-
tinned chopped tomatoes250 g
-
liquid vegetable stock hot600 g
-
dried bay leaf1
-
saffron1 pinch
-
ground cayenne pepper (optional)1 pinch
-
fine sea salt or to taste½ tsp
-
ground black pepper or to taste½ tsp
-
frozen mixed seafood (e.g. prawns, clams, mussels, squid), defrosted500 g
-
unsalted butter diced (1 cm)70 g
-
lemon freshly squeezed juice only½
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
296.1 mg
Białko
16.7 g
Kalorie
1982.8 kJ /
473.9 kcal
Tłuszcz
15.3 g
Błonnik
1.5 g
Tłuszcz nasycony
7.5 g
Węglowodany
60.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Tarte Tatin
1 godz.
Prawn Saganaki with Feta
35 min
Seafood Soup with Gluten-free Bread
3 godz. 30 min
Serrano Ham and Asparagus Soup
45 min
Cassoulet with Duck and Extra Veg
1 godz.
Stuffed Pork Fillet with Celery and Potato Purée
55 min
Rice with Cod, Kidney Beans and Spinach
30 min
Cod Soup with Crispy Bacon and Leeks
45 min
Porcini and Pancetta Risotto - Risotto con porcini e pancetta
30 min
Venetian Duck Ragù - Ragù veneziano con anatra
1 godz. 40 min
Prawn Saganaki
35 min
Mushroom Risotto
30 min