Urządzenia i Akcesoria
Apple Mousse Crumble with Rosemary Ice Cream (Matthew Kenney)
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 10 godz. 55 min
12 portions
Składniki
Rosemary Ice Cream
-
oat milk795 g
-
fresh rosemary leaves only3 sprigs
-
white sugar60 g
-
sugar syrup (see Tips)200 g
-
xanthan gum½ teaspoon
Apple Mousse
-
water425 g
-
Granny Smith apple (approx. 6 apples), peeled, cored, halved, each half cut into 4 wedges1020 g
-
white sugar115 g
-
agar agar1 tsp
-
oil spray
-
aquafaba315 g
-
coconut cream2 tsp
-
cream of tartar1 pinch
-
xanthan gum½ tsp
-
white sugar100 g
Toasted Oat Crumble
-
fresh rosemary leaves only, chopped1 tsp
-
brown sugar140 g
-
rolled oats70 g
-
salt1 tsp
-
vegan butter in pieces (see Tips)155 g
-
plain flour155 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
323.1 mg
Białko
5.5 g
Kalorie
1891.1 kJ /
452 kcal
Tłuszcz
11.8 g
Błonnik
5.3 g
Tłuszcz nasycony
3.4 g
Węglowodany
81.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Almond thins
25 min
Macadamia and Parmesan biscuits
25 min
Porridge
15 min
Orange grove beghrir with orange blossom yoghurt
4 godz. 50 min
Coconut rice pudding with banana
50 min
Almond milk jellies with fruit coulis
4 godz. 55 min
Cardamom and lime syrup cake
1 godz. 35 min
Coconut coffee crunch
24 godz. 20 min
Herbed lavosh
55 min
Chewy pistachio biscuits
45 min
Marinated capsicum
55 min
Vitality truffles
25 min