Urządzenia i Akcesoria
Gluten free barbecue sauce
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 50 min
535 g
Składniki
-
brown onion (approx. 120 g), cut into halves1
-
garlic clove1
-
tomato sauce (gluten free - see Tips)250 g
-
apple cider vinegar50 g
-
honey50 g
-
brown sugar100 g
-
Worcestershire sauce (gluten free - see Tips)2 tbsp
-
water60 g
-
paprika½ tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 535 g
Sód
1559.4 mg
Białko
5 g
Kalorie
2873.3 kJ /
686.7 kcal
Tłuszcz
1 g
Błonnik
6.4 g
Tłuszcz nasycony
0 g
Węglowodany
172.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Baking powder
5 Min
Mayonnaise
5 Min
Meat stock paste
45 Min
Runny custard
10 Min
Gluten free breakfast cereal clusters
1 Std. 15 Min
Lemon ice cream torte
48 Std. 40 Min
Gluten free pasta
50 Min
Barbecue sauce
1 Std. 40 Min
Gluten free sausage rolls
2 Std. 5 Min
Traditional Worcestershire sauce
35 Min
Meatloaf with mushroom sauce
1 Std. 15 Min
Basic bread
1 Std. 35 Min