Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1 brown onion (approx. 120 g), cut into halves
- 1 garlic clove
- 250 g tomato sauce (gluten free - see Tips)
- 50 g apple cider vinegar
- 50 g honey
- 100 g brown sugar
- 2 tbsp Worcestershire sauce (gluten free - see Tips)
- 60 g water
- ½ tsp paprika
- Wartości odżywcze
- na 1 Complete recipe
- Kalorie
- 3275 kJ / 772 kcal
- Białko
- 5.4 g
- Węglowodany
- 162.38 g
- Tłuszcz
- 12 g
- Tłuszcz nasycony
- 1.5 g
- Błonnik
- 8.2 g
- Sód
- 576 mg
Alternatywne przepisy
Gluten free flatbreads
40 min
Gluten free Worcestershire sauce
1h 10min
Tomato paste
2h 20min
Traditional Worcestershire sauce
35min
Hash browns
40 min
Tomato ketchup
1h 10min
Gluten free self-raising flour
10min
Gluten free sausage rolls
2 Std. 5 Min
Satay sauce
15min
Gluten free baking powder
5min
Sweet chilli sauce
1h 5min
Traditional gravy
25min