Urządzenia i Akcesoria
Apricot yoghurt dip with curry
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 10 min
1 Complete Recipe
Składniki
-
canned apricots drained (weight after draining)240 g
-
plain yoghurt (3,5 % fat)150 g
-
ketchup120 g
-
lemon juice40 g
-
curry powder2 tsp
-
fine salt½ tsp
-
ground cayenne pepper3 pinches
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 Complete Recipe
Białko
10 g
Kalorie
1855 kJ /
442 kcal
Tłuszcz
7 g
Błonnik
5.3 g
Węglowodany
76 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Burger time
10 Przepisów
Szwajcaria
Szwajcaria
Może spodoba Ci się również...
Mayonnaise
5 min
Christmas Punch
20 min
Steamed pears with chocolate cardamom sauce
40 min
Shortcrust pastry
5 min
Stuffed vegetables
1 godz. 20 min
Mustard balsamic vinegar dressing
10 min
Hollandaise sauce
15 min
Marinated white fish fillets with chermoula sauce and couscous salad
1 godz. 20 min
Full menu: lentils, pork tenderloin and salad
2 godz. 40 min
Duck breasts with orange ginger sauce, mashed potatoes and green beans
1 godz. 10 min
Floating islands
40 min
Chicken Mole Verde
1 godz. 5 min