Urządzenia i Akcesoria
Apricot yoghurt dip with curry
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 10 min
1 Complete Recipe
Składniki
-
canned apricots drained (weight after draining)240 g
-
plain yoghurt (3,5 % fat)150 g
-
ketchup120 g
-
lemon juice40 g
-
curry powder2 tsp
-
fine salt½ tsp
-
ground cayenne pepper3 pinches
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 Complete Recipe
Białko
10 g
Kalorie
1855 kJ /
442 kcal
Tłuszcz
7 g
Błonnik
5.3 g
Węglowodany
76 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Burger time
10 Przepisów
Szwajcaria
Szwajcaria
Może spodoba Ci się również...
Plum filled potato dumplings with vanilla sauce
2 godz. 10 min
Antonio Bachour: Chocolate Raspberry Tarts (Metric)
3 godz. 10 min
Smoky tuna tartare (Sergio Perera)
30 min
Risotto with Parmesan Cheese
30 min
Carrot Hummus
15 min
Cod with aïoli
40 min
Duck foie gras
24 godz.
Gorgonzola panna cotta with pear & walnut salad
3 godz. 55 min
Potato and vegetable purée
45 min
Pitta bread
2 godz.
Chinese pork with vegetables
1 godz. 20 min
Steamed cabbage and pork dumplings
1 godz. 35 min