Urządzenia i Akcesoria
Apricot yoghurt dip with curry
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 10 min
1 Complete Recipe
Składniki
-
canned apricots drained (weight after draining)240 g
-
plain yoghurt (3,5 % fat)150 g
-
ketchup120 g
-
lemon juice40 g
-
curry powder2 tsp
-
fine salt½ tsp
-
ground cayenne pepper3 pinches
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 Complete Recipe
Białko
10 g
Kalorie
1855 kJ /
442 kcal
Tłuszcz
7 g
Błonnik
5.3 g
Węglowodany
76 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Burger time
10 Przepisów
Szwajcaria
Szwajcaria
Może spodoba Ci się również...
Mayonnaise
5 min
Cannelloni with artichoke filling and tomato sauce
1 godz. 35 min
Olive Spread
5 min
Sautéed Vegetables with Broccoli Sauce
30 min
Meatballs with white wine mushroom sauce
35 min
Browned Pork Rice
1 godz.
Berry foam
10 min
Smoked Salmon Pizza
2 godz. 30 min
Tuna mousse
10 min
Warm Spinach and Artichoke Dip
20 min
Pork tenderloin with mustard sauce
35 min
Pâté Chinois (Canadian Shepherd's Pie)
1 godz. 30 min