福菜蒸肉丸子

福菜蒸肉丸子

5.0 4 oceny
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 1 godz.
8 塊

Składniki

  • 蒜頭
    2 粒
  • 新鮮紅辣椒 去籽,切段
    ½ 根
  • 新鮮荸薺
    3 粒
  • 新鮮香菜根 切碎
    2 枝
  • 梅干菜乾 洗淨、切碎
    120 克
  • 豬絞肉
    350 克
  • 香油
    1 大匙
  • 太白粉
    1 大匙
  • 1 小撮
  • 白胡椒粉
    1 小撮
  • 醬油
    1 大匙
  • 蛋白
    1 顆
  • 1 茶匙
  • 少許,刷油用
  • 600 克

Wartości odżywcze na 1 塊

Kalorie 83 kcal / 349 kJ
Białko 8.9 g
Tłuszcz 3.8 g
Węglowodany 3.5 g
Błonnik 1.4 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...